Det lätta blir ibland svårt – en film kan ta tid

Skulle bara göra en film som introduktion till vårt nya tema. Inte ens lång skulle den vara. Den skulle vara en start för eleverna och samtidigt en möjlighet för föräldrarna att ta del av det som vi jobbar med när de besöker vår klassblogg.

Lyssnade på kloke Daniel Barker vid ett tillfälle när han pratade om det flippade klassrummet. Han sa att han lade inte för lång till på inspelningarna utan det fick räcka med en tagning. Det har jag tagit till mig. För annars finns det en risk att filmer aldrig någonsin blir färdiga när jag ska göra dem.

Idag, en liten kort film skulle det bli. Hur lång tid kan det ta? Lång, kan jag berätta. När det krånglar och man, d.v.s jag, gör fel hela tiden. En omtagning blev många idag av den anledningen att jag lyckades slänga ett par! Men skam den som ger sig. Nu är den klar! Snart kan vi starta vårt nästa tema. Tema 100 år.

2 reaktioner på ”Det lätta blir ibland svårt – en film kan ta tid

 1. ses1549 25 februari, 2014 / 06:14

  Men resultatet blev ju bra och du lärde dig säkert ett och annat!

  Gilla

  • thereselinner 25 februari, 2014 / 10:48

   Tackar! Lärde mig massor och till nästa gång ska jag lägga till ännu mer tid i moovly. Trodde att jag hade lagt till tillräckligt. Men som sagt – man lär sig hela tiden!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s