Om bloggen

Att lära tillsammans!

Lärande i fokus, mitt eget tillsammans med andra, det är  intressant tycker jag. Den här bloggen är ett sätt att lära och utveckla vidare. Det skrivs så ofantligt många kloka ord som blir till fantastiska texter och jag fascineras ständigt av andras förmåga att formulera sina tankar, vilket har gjort att jag tänker att allt är redan skrivet. Men människor som utmanar mina tankar har fått mig att tro att det finns plats för fler ord.

Jag har dessutom haft förmånen att ha haft ett fantastiskt jobb där jag varje dag fått se hur elever i år 5 och 6 utvecklas och lär sig nytt, där de visade mig att de ständigt kunde utmana sina gränser och fick på så sätt uppleva glädjen i att lyckas. Därför är eleverna min inspiration till att våga göra något nytt. Det har lett till att jag flippar mitt klassrum på bloggen attlaratillsammans.blogspot.com. Vilket i sin tur ledde till en mycket hedrande utmärkelse som Årets nätspridare i Kronobergs län. Det har också lett till att jag har startat denna blogg där jag kan formulera mina tankar kring lärande och därmed utmana mig själv att lära!

 

Välkommen att ta del av mina ord och mitt lärande.

Therese Linnér
Stolt pedagog med ett brinnande intresse för lärande.

mejl: tessanlinner snabela gmail.com

twittrar: @anthlin

Egna bilder på bloggen går under
Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.

Om kommentarer ur mitt lärarliv: I mina texter dyker det ibland upp citat eller kommentarer. Många kommentarer är ihopslagningar av vad olika elever genom åren tyckt. Men ibland kommer det kanske en kommenatar där de i min omgivning kan veta vem det är som sagt vad. De enstaka gångerna det sker är personen i fråga tillfrågad och har gett sitt godkännande. Det kan var bra att veta!

En reaktion på ”Om bloggen

  1. khadra123 15 december, 2015 / 14:48

    okej då förstår jag Therese du är bra och bäst

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s